OHJEITA ASENNUKSEEN YM.

Tutustu aina tuotepakkauksen mukana tulevaan asennus- ja käyttöohjeeseen. Asennus- ja käyttöohjeet ovat myös nähtävissä ja ladattavissa näillä nettisivuilla mallikohtaisten tuotetietojen yhteydessä.

HUOM! Sähköisesti ohjelmoitava LC-sarja on korvannut mekaanisesti ohjelmoitavan FC-sarjan. FC-sarjan malleja ei enää valmisteta ja niitä on saatavissa enää rajoitetusti.

Tuotetuki FC-sarjalle säilyy ja FC-sarjan malleja on vielä vaihtelevassa määrin saatavana jälleenmyyjiltä.Miksi... Miten... Kuinka... ?


Kysyvä ei tieltä eksy jos vain kysymyksiin saa oikeita vastauksia. Tälle sivulle on koottu niin yleistä kuin spesifisempääkin mallikohtaista informaatiota Johdoton-järjestelmän tuotteista oikeiden tuotevalintojen ja sähkösuunnittelun tueksi. Lisäksi alla olevista otsikoista löytyy myös tarkentavia ohjeita pulmatilanteisiin. Suosittelemme huolellista tutustumista ohjeistukseen.

Mikäli jokin tuotteisiimme liittyvä asia askarruttaa mieltäsi etkä löydä vastausta mallikohtaisista ohjeista, kysyttyä-sivulta tai tämän sivun informaatiosta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.