SLM-12R

SLM-12R Himmentimen ohjain M-sarja

Himmennyksen säätö on nyt entistä helpompaa!

SLM-12R on radiotaajuutta käyttävä ohjain joka on tarkoitettu erityisesti himmenninvastaanottimien ohjaamiseen. Tarkimman säädön ja parhaan käyttökokemuksen SLM-12R antaa JOHDOTON M-sarjan himmennivastaanottimen ohjaamisessa mutta LC-sarjan himmenninvastaanottimet hoituvat ohjaimella myös.

Säätöpyörän painallus tai kääntäminen sytyttää valon. Säätöpyörää pyörittämällä säädetään valon kirkkautta ja kaksoispainallus sammuttaa valon. Helpompaa ei voisi olla. Valon kirkkauden säätämiseen on lisäksi muita vaihtoehtoisia tapoja, kuten esimerkiksi säätöpyörän pitäminen painettuna.

SLM-12R kiinnitetään tasaiseen pintaan käyttäen mukana tulevia ruuveja tai kiinnitystarroja. Yhtä vastaanotinta ohjaamaan voidaan linkittää useita ohjaimia (jopa 32 kpl/vastaanotin) joten ns. käytävä- ja porraskytkennät hoituvat käden käänteessä.

Ei voi liikaa korostaa sitä että samaa himmenninvastaanotinta voi ohjata useammastakin ohjaimesta. Monesta pisteestä tapahtuva himmennys on yksi monista JOHDOTON-ratkaisun helposti toteutettavista ominaisuuksista joka perinteisin keinoin jää tekemättä.

Kaikissa JOHDOTON-ohjaimissa käytetään yksilöllisiä kiinteitä laiteosoitteita. Näin laajatkin ratkaisut rakentuvat ongelmitta ja toimivat häiriöittä.

SLM-12R:n kantama ilman yhteyttä vaimentavia esteitä on n. 30 metriä. Ohjauksessa käytettävä radiosignaali ei tarvitse näköyhteyttä ohjaimen ja vastaanottimien välillä, vaan yhteys toimii esimerkiksi seinän läpi.

Paristo sisältyy pakkaukseen. Ohjaimessa ei ole jatkuvaa virrankulutusta joten pariston käyttöikä on pitkä. SLM-12R on varustettu vajaan pariston ilmaisutoiminnolla.


SLM-12R TEKNISET TIEDOT:

Yhteensopivuus: Johdoton M- ja LC-sarjan himmenninvastaanottimet

Laiteosoite: Yksilöllinen kiinteä laiteosoite

Kantama: n. 30 metriä esteettömässä tilassa

Väri: Valkoinen

Paristo: CR2032, 3 V litium (sisältyy pakkaukseen)

Käyttöolosuhteet: Kuiva tila

Käyttölämpötila: 0 - 40 °C (ympäristö)

Radiotaajuus: 433,92 MHz

Mitat: 80x80x19 mm

Muuta:

Vajaan pariston ilmaisutoiminto (merkkivalo)

Mukana kiinnitystarvikkeet (tarrat ja ruuvit)

Sähkönumero: 2616422

EAN-koodi: 6430022850422


Seikkaperäiset asennus- ja käyttöohjeet löytyvät tämän sivun alalaidasta pdf-tiedostona.

©2021 Rele ja Ratas Oy. Kaikki oikeudet pidätetään